Roggestraat 155*, Apeldoorn

€ 325.000 k.k.
Roggestraat 155*
7311CC Apeldoorn
5 kamers
140 m2 woonoppervlakte
Woon.nl Apeldoorn
Royaal en met veel privacy wonen in de binnenstad van Apeldoorn?
Dat kan in deze ruime en moderne STADSWONING! Het is een zogenaamde split-level woning, met berging in de onderbouw en 2 parkeerplaatsen in onderliggende parkeergarage.
Het betreft hier het grootste type woning (ca. 140 m2) met diverse besloten terrassen.
De woning is gebouwd in 2001 en maakt onderdeel uit van het Apeldoornse "Cultuurkwartier", dat is ook terug te vinden in de bijzondere, stadse vormgeving. Echt een woning die u van binnen moet ervaren, want laat u dan verrassen door de speelse ruimtelijke indeling, de unieke architectuur en de bijzondere lichtinvallen door de vele ramen.

Indeling: Via de beveiligde entree met lift en videofooninstallatie komt u in de opvallende, lichte "binnenstraat" met de entrée van de woning.
Als u de woning binnentreedt, ervaart u meteen de bijzondere architectuur en de aandacht die de architect heeft gehad voor de inval van daglicht. De hal is voorzien van een toilet, garderobekast met opbergruimte en heeft, zoals de gehele begane grond een massief beukenhouten vloer. Het markante trappenhuis met een metershoge glazen zijde, bevindt zich hier.

In de stoere, sfeervolle keuken met de voor deze woning karakteristieke hoogte (4 meter) treft u een vernieuwde strakke witte keuken met apparatuur van Siemens. De keuken heeft een hoekopstelling en een bar om een ontbijtje of later op de dag een borrel te nuttigen, maar huiswerk maken kan er natuurlijk ook prima.
Uiteraard vindt u in de keuken de nodige apparatuur; keramisch kookplaat, RVS combi-oven, rvs-schouw, vaatwasser en stoere RVS koelkast.

Verder doorlopend komt u in de mooie woonkamer met strak gestuucte wanden en een royale inbouwkast. De woonkamer is voorzien van grote openslaande ramen en eveneens de massief houten vloerafwerking.

Neemt u de trap, dan komt u op de verdieping met een ruime L-vormige slaapkamer met vaste kastenwand. Tevens is er een kleinere slaapkamer en toegang tot de patio (terras). Op de patio ervaart u veel rust, terwijl u middenin de stad woont.
Met enkele treden bent u vervolgens op de tussenetage waar de 3e slaapkamer is. Deze slaapkamer kijkt op de patio en heeft tevens een groot raam dat uitkijkt op de binnenstraat. Op deze verdieping is ook de nette badkamer vv. bad/ whirlpool, douchehoek, badkamermeubel en 2e hangend toilet.

Op de bovenste etage, ook slechts enkele treden verder, is de
4e slaapkamer die met recht de "Masterbedroom" genoemd mag worden; 20m2 groot met 2 ramen aan de voorzijde van het huis en een royale raampartij aan de achterzijde van het huis maken dat deze kamer bijzonder licht is en een serene rust uitademt. De ruimte leent zich door de grootte ook goed om als kantoor/hobbyruimte of atelier in te richten. Tenslotte eindigt het trappenhuis bij het riante dakterras (25m2) waar u in alle rust en privacy onbelemmerd van de zon kunt genieten.

Het gebouw wordt collectief verwarmd (met individuele meters), geheel vv. thermophane beglazing.
Servicekosten bedragen: € 138,- p/mnd.
Ruim, speels, uitstekend geïsoleerd en fraai afgewerkt met sfeervolle, luxe materialen...
De schilder is geweest, u kan er zo in.......Laat u verrassen en maak een afspraak.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.