De laagste prijs

De Woon.nl aankoopmakelaar is een professionele onderhandelaar die samen met u de aankoopstrategie bepaalt. Met als doel de beste koop. De beloning van de makelaar is afhankelijk voor een deel van het resultaat. Hoe lager de aankoopprijs hoe hoger zijn of haar aandeel in de beloning. Een fair deal.
Om goed te kunnen onderhandelen heb je alle informatie nodig, de Woon.nl aankoopmakelaar gaat actief deze gegevens verzamelen. Zodat u weet wat u eventueel gaat kopen en er optimaal onderhandeld kan worden. Daarnaast begeleidt de aankoopmakelaar u tijdens het hele traject van inspectie van de woning tot en met de notaris. Belangrijke juridische zaken worden gecontroleerd en daar waar nodig aangepast.

De kosten bedragen eenmalig € 475, daarnaast ontvangt de aankoopmakelaar een percentage over het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke aankoopprijs. De hoogte van het percentage wordt altijd in overleg met u bepaald.

Voorbeeld
De vraagprijs van de droomwoning is € 350.000, na onderhandelen wordt de woning gekocht voor € 335.000. Het voordeel is € 15.000*. De makelaar en opdrachtgever zijn in dit voorbeeld overeengekomen dat de prestatieafhankelijke beloning 15% is.

De Woon.nl aankoopmakelaar ontvangt in dit geval een vergoeding van (15% over € 15.000) € 2.250 + € 475 = € 2.725.

Naast de onderhandelingen om de laagste prijs te bereiken doet de aankoopmakelaar nog veel meer. Zie werkzaamheden aankoopmakelaar.

* Een lager aankoopbedrag is ook voordelig voor uw overdrachtsbelasting, notariële kosten en natuurlijk de hypotheekkosten.