Afdrukken

Haarlem

Van Bruggen Adviesgroep / Woon.nl makelaar Haarlem

Daagt u ons maar uit?
Indien u overweegt te gaan verhuizen, wilt u weten waar u aan toe bent. Een adviesgesprek over uw huidige en toekomstige financiële situatie werkt zeer verhelderend. Ook vertellen we u graag wat uw eigen woning nu daadwerkelijk waard is. Zo heeft u een compleet beeld en komt u beslagen ten ijs. Wij denken het meest optimale resultaat voor u te kunnen behalen in de vorm van financieel advies en de meest optimale aan- of verkoop van uw woning. Daagt u ons maar uit, we staan graag voor u klaar!

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Om het u makkelijk te maken vindt u bij Van Bruggen Adviesgroep naast ervaren hypotheekadviseurs ook aankoopmakelaars en verkoopmakelaars.

Ook bij het kopen van een huis komt meer kijken dan u denkt. Voorkom dat u iets over het hoofd ziet. Of dat u zich laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem liever een gediplomeerde aankoopmakelaar in de arm. Die komt op voor úw belangen en verdient zichzelf dubbel en dwars terug…

Dennis Rikken, uw makelaar in Haarlem staat graag voor u klaar, hij kent de regio, het aanbod én het prijspeil op de lokale markt en baseert daarop de juiste aanpak om het beste resultaat voor u te behalen.