Afdrukken

Haarlem

Onze klanten over Woon.nl Haarlem

"John, we zijn helemaal blij!"

Maarten en Marjolijn uit Haarlem:
"John, we zijn helemaal blij! Met het huis maar ook met jou! Mag gezegd worden. Na wat slechte makelaars ervaringen heb jij het vak weer in een beter daglicht gesteld! Super bedankt."

< Terug"John de Bie: CCC- Cool Calm Collected en een bak vol ervaring"

Jurgen en Jolan Meijer uit Heemstede:
"John de Bie beoordelen wij als een waardevolle bekwame betrouwbare makelaar. Hij heeft ons huis voor een zeer waardige prijs, naar waarde, binnen een week , (echt waar!) verkocht. Onze waardering is groot .

John de Bie is als makelaar goud waard en een fijn en warm persoon om mee te overleggen en samen te werken door zijn betrokkenheid, doortastendheid, helderheid , eerlijkheid en gedrevenheid. Zijn vakbekwaamheid en kennis straalt hij uit, tegelijk met een soort oprecht plezier die hij hierbij heeft.

John we wensen je nog heel veel succes en plezier in de makelaardij. Wij gaan je zeker aanbevelen. "

< Terug"Het wonen in Driehuis begint steeds beter te bevallen"

Margreet uit Driehuis:
"Bij deze wil ik je nog heel hartelijk danken voor de bemiddeling van de aanschaf van ons huis hier in Driehuis. (en natuurlijk ook de hele vlotte verkoop van ons oude huis).

Het wonen in Driehuis begint steeds beter te bevallen. We genieten dagelijks van de bossen hier, en het comfort van het huis en de omgeving.

Al met al een hele goede beslissing, mede dankzij jouw hulp. Het duurde wel even voordat ik mijn draai had gevonden. Maar nu we een paar maanden verder zijn, voel ik mij steeds meer bevestigd in onze keus om hier te gaan wonen en zou niet meer terug willen naar het centrum van Haarlem."

< Terug"Binnen 5 weken was ons huis verkocht!"

Steven en Margreet:
"Hoe vaak koop of verkoop je een huis? Wij zochten iemand met veel kennis en ervaring om ons door dit onbekende terrein te loodsen. John de Bie heeft ons met daadkracht, kennis van zaken en gevoel voor de markt fantastisch begeleid. Binnen 5 weken was ons huis verkocht en hadden we ook al iets nieuws gevonden. Beide huizen zijn naar onze tevredenheid verkocht en gekocht. Wie had ooit gedacht dat het zo snel kon gaan?"

< Terug"Ik had een TOP-team achter me..."

Sandra de Ruiter-Lodewijk:
"Ik ben ik 2002 in contact gekomen met Bert Verbrugge , adviseur van Van Bruggen Adviesgroep te Haarlem toen ik in deze regio kwam wonen. Ik was doorverwezen via een kantoor van mijn oude woonplaats. De eerste kennismaking was meteen al goed en werd op een heldere en vriendelijke wijze geholpen met de stukken waar ik direct tegen aan liep. Ook later kon ik altijd terecht met vragen of problemen . Tussentijds was er ook contact om te informeren of alles nog naar wens was, er misschien in mijn huidige situatie dingen veranderd waren om zo nodig aan te passen, want duidelijkheid en helderheid staan altijd voorop. Toen ik onlangs besloot om mijn huis te gaan verkopen was natuurlijk de eerste stap naar Bert gauw gemaakt. Hij bracht me ook in contact met John de Bie, die sinds kort makelaar van Woon.nl was geworden om samen met Bert de vestiging in Haarlem te beheren. John was helder en duidelijk en er ontstond een prettige samenwerking wat resulteerde dat mijn woning in 7 weken was verkocht! Ook in de zoektocht naar een nieuw huis had ik John de opdracht gegeven om mij bij te staan, en spoedig vond ik mijn nieuwe woning. Er valt maar en ding te zeggen, 'Ik had een TOP-team achter me, die vanaf het begin tot het eind mij het gevoel hebben gegeven dat ik er niet alleen voor stond!' Met een professionele kijk op situaties, snel en efficiënt te werk gaan, is mijn plan tot verhuizen snel realiteit geworden!"

< Terug"Mede door zijn sterke manier van meedenken heeft hij mijn huis binnen 24 uur kunnen verkopen."

Hans Heeremans uit Haarlem:
"Ik laat me altijd voor mijn financiële zaken door Van Bruggen Adviesgroep adviseren en ben daar zeer tevreden over. Door Van Bruggen Adviesgroep werd gevraagd of zij mij ook konden helpen met de verkoop en aankoop van een ander huis. Na dit aanbod aanvaard te hebben, ben ik in contact gekomen met de makelaar J. de Bie van Woon.nl. John De Bie heeft op tactische wijze gehandeld en heeft zich goed kunnen inleven in mijn wensen. Mede door zijn sterke manier van meedenken heeft hij mijn huis binnen 24 uur kunnen verkopen. Hij heeft de eerste kijkers al kunnen overtuigen van de goeie aankoop die ze (voor de vraagprijs) gingen doen. Daarbij heeft hij bij de aankoop van mijn nieuwe huis, ook weer fantastisch begeleid, een mooi aanbod kunnen bewerkstelligen. Ik heb dit huis voor een prachtige prijs kunnen aankopen! Ik ben daarom ook zeer tevreden over de samenwerking met Van Bruggen Adviesgroep en met John de Bie van Woon.nl."

< Terug