• Home
  • Nieuws
  • Ook Woon.nl ervaart een geslaagde Open Huizen Dag
Afdrukken

Ook Woon.nl ervaart een geslaagde Open Huizen Dag

Woon.nl te koop verkocht

De halfjaarlijkse Open Huizen Dag, georganiseerd door de NVM, werd afgelopen zaterdag, 4 oktober, goed bezocht. Maar liefst 150.000 bezoekers kwamen langs bij de opengestelde huizen.

Daarmee is er een kleine stijgende lijn te zien in het aantal deelnemende woningzoekenden. Afgelopen april telde de Open Huizen Dag zo’n 140.000 bezoekers. Het aantal deelnemende woningen was afgelopen zaterdag iets lager, wat gemakkelijk te verklaren is omdat er op dit moment minder woningen te koop staan dan destijds. Dankzij het hoge aantal bezoekers kregen zeker vier op de vijf deelnemende woningen bezoek van geïnteresseerden. Een door de NVM uitgevoerde enquête gaf aan dat het grootste gedeelte van de bezoekers starters op de woningmarkt waren.

Vanuit Woon.nl Apeldoorn participeerde ruim 25% van de te koop staande huizen aan de Open Huizen Dag. Marcel Olijhoek, eigenaar Woon.nl Apeldoorn, vertelt: “De deelnemende huiseigenaren hebben gemiddeld zo’n 4 bezoekers ontvangen en rondgeleid, wat een mooi aantal geïnteresseerden per huis is. Tevens was het ook dit keer in de week voorafgaand aanzienlijk drukker met bezichtigingen, biedingen en daadwerkelijke aan- en verkopen. Kortom: een dynamische en geslaagde week voor ons mooie woningaanbod.”