• Home
  • Nieuws
  • Van Bruggen Adviesgroep start makelaarsketen
Afdrukken

Van Bruggen Adviesgroep start makelaarsketen


Van Bruggen Adviesgroep start onder de naam ‘Woon.nl’ een landelijke makelaarsketen met uitsluitend gecertificeerde makelaars die zich kenmerkt door transparantie, eenduidigheid en gemak voor de klant. Woon.nl wordt breed in de markt gezet, maar is er in beginsel voor de hypotheekklanten van Van Bruggen Adviesgroep.

Klanten kunnen zo op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van hun woning regelen. Naast gemak levert dit de klant financieel voordeel op. De courtage is gedeeltelijk gekoppeld aan het behaalde resultaat waardoor de klant is verzekerd van een zo optimaal mogelijk aan- of verkoopresultaat.

Makelaars gezocht
Gezien de gepeilde behoefte onder de klanten van Van Bruggen Adviesgroep en de getoonde interesse vanuit de makelaarsbranche zijn de verwachtingen positief. Woon.nl gaat er vanuit dit jaar zeker vijftig gecertificeerde makelaars aan te trekken. Woon.nl zoekt makelaars die hun commerciële kwaliteiten voldoende hebben bewezen. Makelaars die interesse hebben, kunnen zich aanmelden via info@woon.nl en informeren naar de toelatingseisen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen de diverse branche- en serviceorganisaties waar zij bij aangesloten kunnen zijn.

‘Alles onder één dak’
Van Bruggen Adviesgroep verwacht dat de samenwerking van de al gevestigde financieel advieskantoren en makelaars van woon.nl voor alle partijen succesvol zal zijn. Hans van Bruggen, eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep en één van de initiatiefnemers: “De tijd is rijp voor de introductie van een makelaarsorganisatie als deze. Bij onze klanten van Van Bruggen Adviesgroep merken wij de behoefte om het financiële advies te combineren met de aan- en verkoop van de woning. Met Woon.nl bieden we ‘alles onder één dak’. Woon.nl biedt makelaars ook de kans om zich als aankoopmakelaar te profileren, dit biedt de makelaar en klant veel mogelijkheden. Daarnaast profiteert de makelaar van de ondersteuning van het hoofdkantoor voor de diverse bedrijfsprocessen en van alle centrale marketingactiviteiten. De waardebepaling van het onroerend goed wordt overigens volstrekt gescheiden van de makelaarsdiensten. Dus het bepalen van de waarde en het makelen zelf gebeurt nooit door dezelfde persoon.”

Van Bruggen Adviesgroep
Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Van Bruggen Adviesgroep is opgericht door Hans van Bruggen en uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke aanbieders van financiële diensten in Nederland. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundige in zijn vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep mag dan ook het Keurmerk van de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening voeren, dat door verschillende onafhankelijke partijen is opgesteld. Dit keurmerk staat garant voor betrouwbare en deskundige hypotheekbemiddeling. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door haar expertise en een solide en onafhankelijk financieel advies dat precies aansluit bij iemands persoonlijke situatie. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de huidige situatie, maar vooral ook naar de toekomst.