• Home
  • Nieuws
  • Voorkom verrassingen met aankoopbegeleiding
Afdrukken

Voorkom verrassingen met aankoopbegeleiding

Woon.nl te koop verkocht

Vrijwel iedereen bezit wel een miskoop: een kledingstuk ergens achter in de kast, een paar schoenen dat knelt of wellicht die innovatieve gadget die helemaal niet zo innovatief bleek te zijn. Allemaal redelijk te overzien. Maar een huis als miskoop wil natuurlijk niemand. En daarom bestaat er aankoopbegeleiding.

Als koper van een woning heeft u een onderzoeksplicht. Wat inhoudt dat u als koper verantwoordelijk wordt gehouden voor alle kosten die voortkomen uit gebreken, die u had kunnen zien bij de bezichtiging(en) voorafgaand aan de koop. Omdat u naar alle waarschijnlijkheid niet maandelijks (of nog frequenter) een huis koopt, blijven gebreken vaak verborgen. De aankoop van een huis gaat ook veelal gepaard met gevoelens en emoties, waardoor objectief kijken niet altijd even eenvoudig is.

Een huis kopen is een vak en wij verstaan dit vakmanschap als geen ander. Onze deskundige aankoopmakelaars nemen u niet enkel graag al het werk uit handen, maar ook de onzekerheden. Samen met u wordt er een aankoopplan opgesteld. Zo bent u verzekerd van de beste koop met daarbij de zekerheid dat u de juiste informatie heeft over de woning, zoals de eventuele gebreken, bouwkundige staat, bestemmingplan enz. De kosten van een aankoopbegeleiding verdient u vaak dubbel en dwars terug.
Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op!