• Home
  • Nieuws
  • Woon.nl Apeldoorn beoordeeld met een 9
Afdrukken

Woon.nl Apeldoorn beoordeeld met een 9


Op de onafhankelijke beoordelingssite “Wie is de beste makelaar” scoort Marcel Olijhoek met zijn team een 9. Marcel: “Het is goed dat makelaars op een onafhankelijke wijze beoordeeld worden. En dan is het natuurlijk fijn om te lezen dat klanten een hoge waardering geven. In een moeilijke markt als deze is het juist belangrijk dat je er echt voor klanten bent en dat je alles in werking zet om een woning tegen de beste condities te verkopen of aan te kopen. Onze onafhankelijke waardebepaling en prestatiebeloning worden door onze klanten dan ook hoog gewaardeerd.”


Een van de vele reacties op Wie is de beste makelaar is:
Marcel en Belinda hebben alle tijd voor je en communiceren op een goede manier naar jou als klant. Ze denken mee en waarderen het als jij als klant ook meedenkt. Je hebt niet alleen het gevoel dat ze er alles uithalen, maar je weet gewoon dat het zo is. Zodra je wat afspreekt of er moet iets veranderd worden, gebeurt dit ook lekker vlot. Ondanks de moeilijke tijd, zien ze toch kans om op een creatieve manier om te gaan met de mogelijkheden die ze zien om een huis te verkopen.


Meer reacties kunt u lezen op: http://www.wieisdebestemakelaar.nl/beoordelingen.aspx?id=12652

Heeft u interesse in een vrijblijvende afspraak met Marcel, mail dan naar marcel.apeldoorn@woon.nl of bel:  088 088 50 50.