Afdrukken

Woon.nl nu ook in Oosterhout


Sinds kort is Woon.nl makelaars ook in Oosterhout actief. Deze nieuwe formule kenmerkt zich door volledige transparantie en een resultaatgebonden beloning. Of het nu gaat om een aankoop of verkoop, Woon.nl makelaar Diane van Beek verzekert u van een zo optimaal mogelijk resultaat. 

Woon.nl is een landelijke keten van gecertificeerde makelaars en onderdeel van Van Bruggen Adviesgroep. Zo heeft de klant het gemak van financiering en aan- en verkoop van de woning onder één dak. Per slot van rekening gaat het een niet zonder het ander. Een ander voordeel is dat er een snelle terugkoppeling mogelijk is, waardoor er voor de klant tijd en geld kan worden bespaard. Ook is er een grote, landelijke database aanwezig van woningzoekenden.

Diane van Beek, eigenaar van Woon.nl Oosterhout, geeft aan dat Woon.nl het anders doet ten opzichte van andere makelaarskantoren: “Het begint met een objectieve waardebepaling door een externe deskundige, wat uniek is voor de branche. De klant betaalt vervolgens alleen voor het behaalde resultaat. Daarnaast vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Ik denk met u mee en denk daarbij ook buiten de gebaande wegen!”.

Als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om te bellen met 088 0885010 of 06 29384067.