Vacatures

Kijk voor alle vacatures op http://www.werkenbijvanbruggen.nl

Woon.nl Vacature

Bent u een enthousiaste en gecertificeerde makelaar? Lift dan mee op het succes van een krachtig merk en een groeiende formule.

Lagere kosten, meer omzet
De woningmarkt is in snel tempo veranderd en dat vraagt om een nieuwe benadering. Woon.nl – de in 2010 gestarte landelijke makelaarsformule - heeft een doeltreffend en inmiddels bewezen concept ontwikkeld. Naast de onafhankelijke waardebepaling en het prestatie gebonden tarief is de garantie op leads een belangrijke reden voor het succes van de Woon.nl makelaar. Als onderdeel van Van Bruggen Adviesgroep heeft Woon.nl een vliegende start gemaakt met een concept dat naadloos aansluit op de huidige markt en bovendien de mogelijkheid biedt om ook de aankoopmarkt effectief aan te boren. Door de samenwerking met de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep ontstaan er veel aankoopopdrachten. Doordat de financieel adviseur en makelaar onder één dak opereren zijn er voordelen aan kosten- en omzetzijde. Bovendien staan alle facetten en ondersteuning tot de beschikking. We doen het tenslotte samen.

Meer weten?
Bent u een ondernemende, gecertificeerde makelaar met ervaring in de lokale markt en heeft u de ambitie om van een eigen onderneming een succes te maken? Neem dan nu contact op met Pieter van Tuinen via 088 – 088 50 52 of via e-mail.