• Home
  • Verkoopmakelaar

Alleen betalen
bij topresultaat

Verkoopmakelaar

Gaat u uw woning verkopen dan wilt u natuurlijk het best mogelijke resultaat. Daarom is het belangrijk om een juiste vraagprijs te hanteren. Maar wie bepaalt die vraagprijs? De makelaar die de woning gaat verkopen of een objectief taxatiemodel?

De makelaars van Woon.nl helpen u graag aan een snelle en betrouwbare taxatie. Hoe? Met een objectief en gedegen systeem, met de kennis en ervaring van de makelaars én, het allerbelangrijkste, met uw goedkeuren. En niet alleen als koper of verkoper kunt u behoefte hebben aan een goede taxatie. Ook banken en verzekeraars vragen in bepaalde situaties om een taxatierapport: een officiële taxatie van uw woning of de woning die u wilt gaan kopen is bijvoorbeeld een vereiste voor het verstrekken van een hypotheek. Bij Woon.nl bent u dus verzekerd van de juiste waarde van uw woning.

Kiest u maar
Het gaat om úw woning en dus kiest u zelf hoe u de makelaar inzet en ook hoe u afrekent. Woon.nl biedt u alle keuze. Wilt u dat wij u alles uit handen nemen, van een advies over de vraagprijs en de presentatie van de woning tot het behartigen van uw belangen bij de onderhandelingen en het opstellen van het koop­contract? Of neemt u liever een specifieke deeldienst af, zoals een verkoopstrategie, de begeleiding van de bezichtigingen of het onderhandelen? Ook wat ons tarief betreft heeft u de keuze: een vast courtage of een percentage dat afhankelijk is van het resultaat. En ook om uw woning regionaal goed onder de aan­dacht te brengen, zijn de mogelijkheden legio. Van het maken van mooie foto’s en het samenstellen van informatiepakketjes voor belangstellenden tot het adverteren in de lokale krant of het deelnemen aan een Open Huizen Dag.


De zekerheden van woon.nl

  • 1 Gediplomeerde en betrokken makelaars
  • 2 Tarieven afhankelijk van resultaat
  • 3 Transparant in werkwijze én tarieven
  • 4 Maatwerk, van complete aan- of verkoop tot deeldiensten
  • 5 Financieel plan altijd binnen handbereik